Over ons
Philipsen Elektrotechniek werd in 2005 opgericht. Vanuit een achtergrond als elektricien bij een woningbouwvereniging, ontstond bij Peter Philipsen de wens om alle opgebouwde technische en bedrijfskundige kennis om te zetten in een eigen bedrijf. En met succes! Onze aanpak werkt, zo blijkt uit de tevredenheidonderzoeken die we houden. Met verstand van zaken de klant tegemoet treden en uitvoering geven aan de wensen van die klant, wordt hogelijk gewaardeerd, zo blijkt.

Wij werken uitsluitend volgens de geldende installatie- en veiligheidsnormen. Een VAR-Wuo is aanwezig. Wij zijn Sterkin erkend.

Mottobedrijfswagen2
Ons motto is "maatwerk in elektra". Uw wens is ons uitgangspunt, zonder daarbij de wettelijke regels uit het oog te verliezen. Wij proberen zoveel mogelijk oplossingen aan te dragen en met u mee te denken. Wat niet onze specialiteit is, besteden wij uit. In de loop der jaren hebben wij met verschillende collega-bedrijven goede contacten opgebouwd. Wij kunnen u desgewenst in contact brengen met diverse installateurs op het gebied van sanitair, verwarming, stucen en houtbewerking en met leveranciers van serres.