Diensten voor particulieren

Heeft u een nieuwe keuken of een elektrische kookplaat besteld? U wilt extra (randaarde) stopcontacten geplaatst hebben in verband met de aanschaf van een PC? Uw ventilator moet gereinigd of vernieuwd worden? U wilt een intercomsysteem, bel-installatie of videofoon laten aanleggen? Heeft u behoefte aan extra groepen of wilt u een aardlekschakelaar geplaatst hebben? Heeft u apparatuur in huis die veel stroom gebruikt en wilt u uw installatie naar 3-fasen omgebouwd hebben?

Wat uw vraag op elektrotechnisch gebied ook is, wij zijn u graag van dienst. Wij maken met u een afspraak over een tijdstip van uitvoering. U hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven, maar u weet precies waar u aan toe bent. Indien gewenst (en mogelijk), komen wij in de avonduren. Werkzaamheden uitvoeren op zaterdag is bespreekbaar.
Desgewenst kijken we samen met u welke werkzaamheden wij voor u verrichten en welke u zelf kunt doen om de kosten te drukken.

Hierboven staan slechts enkele voorbeelden van veel voorkomende vragen. Om u een idee te geven van onze prijzen, vermelden wij van een aantal standaard werkzaamheden richtprijzen. Als u dat wilt, sturen wij u van tevoren een duidelijke, op maat gemaakte, prijsopgave. 

Voorbeeldprijzen incl. btw:
Aansluiten elektrische kookplaat, met levering van kabel + stekker: 63,50.
Uitbreiding zekeringkast, met 1 kookgroep met gebruikmaking van bestaande loze leiding, inclusief stopcontact: 135,-
Aanleggen dubbele wandcontactdoos in de meterkast, op een bestaande groep:  40,-. 

Deze prijzen zijn exclusief voorrijkosten. De voorrijkosten zijn bedragen binnen ons standaard werkgebied 25,- excl. btw.

Heeft u vragen? Neemt u gerust contact met ons op.
Via e-mail, contactformulier of telefonisch: 06 28 48 68 91